DAJANA COUNTRY MIX EXCLUSIVE (süni eledel) 500 g (32240 )


3 710 Ft   7420 Ft / kg
A termék jelenleg nem elérhető, a beérkezésről érdeklődjön!

Exkluzív teljes értékű takarmány sündisznóknak.

Az összetevők modern feldolgozása hideg extrudálással megőrzi tápértéküket, valamint ízüket és illatukat.

A tápanyagok optimális kombinációja garantálja ezeknek az állatoknak a könnyű emészthetőségét, az immunitás fokozását és az általános előnyöket a szervezet számára. A pellet tulajdonságait (alak, méret és csökkentett keménység) kifejezetten a sündisznókhoz igazították.

Takarmányunk alapanyaga a rovarliszttel kiegészített minőségi baromfiliszt, ezt követi a lenmag, mely nagyon jótékony Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. A takarmány vulkáni ásványi zeolitot is tartalmaz, amely magas méregtelenítő hatással rendelkezik. Takarmányaink ízét és aromáját kizárólag természetes összetevők – áfonya, rovarok, alma, rozmaring kivonat – támogatják.

A COUNTRY MIX HEDGIE SOFT jucca kivonatot (Yucca Schidigera) is tartalmaz, amely gazdag kalcium-, foszfor-, kálium-, vas-, valamint A- és B-vitaminforrás. Ez a komponens biztosítja a tápanyagok jobb felszívódását az emésztőrendszerben, csökkentve az ürülék folyását és szagát.

A Cseh Sünitenyésztők Klubjával együttműködésben fejlesztették ki.


NEHÉZ, NAGY VAGY TÖRÉKENY TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA
A futárral csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért nagy vagy nehéz termékeknél (pl. nagy akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. 
Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel, vagy saját teherautóval oldjuk meg.  Minden rendelés egyedi, úgyhogy előre egyeztetni kell mindenképpen. 
 
CSOMAG ÁTVÉTELE
Amennyiben a csomag átvételekor sérülést, folyadékot vagy bármi rendellenességet tapasztal, a kibontás és az átvétel előtt jegyzőkönyvet kell felvenni a futárral. A sérült termékek cseréjét, csak ebben az esetben tudjuk vállalni, ha a jegyzőkönyv elkészült, és azonnal eljutott hozzánk az információ.